Valentijnsdag

Valentijnsdag2019-01-10T18:40:01+00:00

Valentijnsdag 2019

Een rode roos voor je geliefde. Een romantisch diner bij kaarslicht. Op 14 februari is het weer Valentijnsdag. Heb jij al bedacht wat jij jouw (stille) geliefde gaat geven op deze romantische dag? Wat dacht je van een heerlijk Valentijns ontbijt op bed? Natuurlijk bezorgd door Ontbijtservice OntbijtjeThuis en geheel aangekleed met een rode roos, hartjes snoepjes en een heerlijk uitgebreid ontbijt, want de liefde gaat door de mond is het welbekende spreekwoord.

Valentijns ontbijt

Ok je bent eruit! Dit jaar ga jij jouw partner verrassen met een heerlijk ontbijt op bed. Ontbijtservice OntbijtjeThuis helpt je graag een handje, zodat jij alleen nog maar de deur open hoeft te doen. Ontbijtservice OntbijtjeThuis heeft al een heerlijk ontbijt voor jouw partner vanaf €17.50. Naast een heerlijk ontbijt ontvangt iedere ontvanger er natuurlijk een liefdes kaart bij, dus bedenk alvast maar wat je gaat schrijven.

Wil je dit jaar echt goed uitpakken dan heeft Ontbijtservice OntbijtjeThuis een heerlijke Valentijns ontbijt samengesteld, en ontbreekt werkelijk aan helemaal niets. Verras een speciaal persoon op valentijnsdag met dit originele kado! Ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl brengt het Lazy Valentijns ontbijt graag voor/bij u langs. Een vroege verrassing met een romantische én smakelijke boodschap.

Sloof je uit!

Naast een heerlijk ontbijt heeft Ontbijtservice OntbijtjeThuis ook tal van leuke, lekkere en romantische cadeaus in zijn assortiment opgenomen. Naast een heerlijk ontbijt op bed bestel je bij ons net zo makkelijk een grote bos rozen,  een romantische ballon, heerlijke chocolade, een fles je bubbels of wijn of een prachtige rode roos.

Donderdag 14 februari

Valentijnsdag 14 februari valt dit jaar op een donderdag, een doordeweekse dag waar niet iedereen tijd heeft voor zo’n romantische ontbijt vroeg in de ochtend. Heb je dat nu wel? of zet je graag daarvoor je wekker wat eerder? Ontbijtservice OntbijtjeThuis bezorgd al vanaf half 6 in de ochtend, en wekt je geliefde graag met een heerlijk ontbijt op bed.

Je kunt het Valentijns ontbijt natuurlijk ook op het werkadres door ons laten bezorgen, dat zal zeker een verrassing zijn en aardig wat jaloerse collega’s opleveren.

Natuurlijk kun je het ontbijt ook in het weekend laten bezorgen, en er een heerlijk lang romantische Valentijns weekend van maken.