Promoot jij Ontbijtservice OntbijtjeThuis al?

Sinds kort is het mogelijk om Ontbijtservice OntbijtjeThuis (online) te promoten en daarvoor betaald te krijgen! Vanaf 1 Mei 2018 is Ontbijstervice OntbijtjeThuis aangesloten bij tradetracker. Wellicht heb je welleens van de term affiliate marketing gehoord? Maar wat is dat eigenlijk; Simpel gezegd is affiliate marketing het promoten van andermans producten. Als jij andermans product succesvol promoot, en ervoor zorgt dat de consument het product via jouw website koopt, krijg je een bepaald commissie hiervoor. Je hebt dus geen eigen product, maar je promoot het product van anderen, en in dit geval de grootste ontbijtservice van Nederland!

Help jij ons mee?

Dat vinden wij natuurlijk super tof en fijn! Daarnaast kunnen we er samen voor zorgen dat steeds meer mensen mogen genieten van een heerlijk en welverdiend ontbijt op bed! Wil je meer informatie stuur ons gerust een mailtje (info@ontbijtjethuis.nl) of check de website van onze affiliate partner TradeTracker (www.tradetracker.nl).

Over TradeTracker

TradeTracker stelt bedrijven in de online marketing wereld in staat het beste resultaat uit performance marketing te halen. TradeTracker biedt een platform dat haar klanten real-time voorziet van begrijpelijke en bovenal transparante data. TradeTracker heeft haar software in-house ontwikkeld, altijd met de gebruiker vooropgesteld. Dit garandeert een platform dat de mogelijkheid biedt beslissingen te nemen op basis van onderbouwde inzichten. Emerce heeft TradeTracker in 2017 als nummer 1 netwerk uitgeroepen. Met kantoren in 16 landen heeft TradeTracker de grootste Europese dekking en is het als enige westerse netwerk actief in het Midden-Oosten.