ANDERS

Ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl zag medio 2012 het (ochtend)licht. Een jonge onderneming dus. Maar dan wel één die de zaken graag net even anders aanpakt. Ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl wordt gerund door een team van 3 gedreven ondernemers. Ieder goed voor meer dan 15 jaar ervaring in respectievelijk de horeca, het bakkerswezen en de commercie. Een unieke combinatie van talent en kennis en daarmee een gouden trio.

Na binnen twee jaar te zijn uitgegroeid tot een succesvolle en bekende onderneming in de regio Nijmegen werd het tijd om de stap te maken naar meerdere vestigingen. Sinds medio 2015 kunnen regio Eindhoven, regio Middelburg en Apeldoorn dus ook van de heerlijke verse ontbijtjes van OntbijtjeThuis.nl genieten. In 2016 de regio Maastricht hieraan toegevoegd en sinds begin 2017 bezorgen we in de gehele provincies Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland en in Midden- en West-Brabant, regio Middelburg en regio Maastricht.  Vanaf begin 2018 hebben wij nieuwe ontbijtservice partners gevonden in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Spijkenisse, Venlo & Breda. We komen hierdoor steeds dichter bij een landelijke dekking.

FRISSE AANPAK

Geboren uit onvrede over de kosten, de kwaliteit en de keuze van ontbijtdiensten in het huidige verzorgingsgebied, werd besloten dat een frisse aanpak uitkomst zou bieden. Met een absolute versgarantie, voordelige tarieven en een goedgevuld ontbijtmenu wil ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl de beste worden, zijn en blijven.

HOE

Gewoon, door te luisteren naar u als klant. Uw ervaringen vormen de leidraad voor de service en het gemak van Ontbijtje Thuis. Want ú bent tenslotte de kritische consument die wij graag bedienen met onze 3 speerpunten: Vroeg, Vers & Voordelig!

VROEG

OntbijtjeThuis.nl bezorgt u een smakelijke start van de dag. Kijk hier voor alle plaatsen die vallen binnen ons verzorgingsgebiedTussen 6 en 12 uur uitgebreid thuis ontbijten in pyjama? Dat kan nu gewoon met de bezorgservice van OntbijtjeThuis.nl. Of bezorg een speciaal iemand een verrassende start van de dag. Laat met een smakelijk kado-ontbijt als eerste weten dat u aan ze denkt.

VERS

Geen afbakbrood. Geen fruit uit blik en geen jus d’orange uit het schap. Bij OntbijtjeThuis.nl wordt het brood ieder ochtend vers gebakken. Het fruit komt uit onze fruitmand en wij persen de sinaasappels gewoon zelf! Al onze producten worden speciaal voor u geselecteerd. U proeft de kwaliteit van vers.

VOORDELIG

Met onze lage prijzen en royale porties is een ontbijt aan huis voor iedereen bereikbaar. Lekker duidelijk, lekker voordelig & lekker makkelijk:

je hoeft alleen nog maar de deur open te doen!

Eet smakelijk namens Ontbijtservice Ontbijtjethuis.nl