FormulenieuwsOntbijtservice OntbijtjeThuis opent op in het eerste kwartaal van 2019  zes nieuwe vestigingen in Nederland. Dat heeft het bezorgconcept voor ontbijtjes laten weten. Sinds september dit jaar is het online platform met een drietal vestigingen ook in België actief.

Ontbijtservice OntbijtjeThuis startte in 2000 op de Nederlandse markt. Het bedrijf verzorgt vanaf veertien locaties in Nederland ontbijtjes voor particulieren, bedrijven en kleinere hotels. Het bedrijf levert de ontbijtjes vanaf 20 euro per persoon, 7 dagen per week tussen 06:00 en 13:00 uur. De ontbijtjes zijn naar wens, maar er zijn ook speciale ontbijtjes voor polpulaire dagen als Moederdag, Vaderdag en het alweer snel naderende Valentijnsdag.

Ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl heeft vestigingen in onder meer; Amsterdam, Boxmeer, Eindhoven, Middelburg, Texel, Gennep, Zwolle, Enschede, Oosterhout, IJsselstein, Antwerpen, Brussel en Maasmechelen. In Nederland komen daar nu vestigingen in Apeldoorn, Velp, Zwolle, Doetinchem, Dordrecht en Almere bij.

De nieuwe locaties komen voorts uit een sterk groeiende vraag naar het bezorgen van ontbijt en lunch, daarnaast heeft het bedrijf ook baat bij de sterk aantrekkende economie zo laat een woordvoerder weten. Alle nieuwe locaties zijn zelfstandige franchise locaties wie de producten en diensten van Ontbijtservice OntbijtjeThuis toevoegen aan hun al bestaande aanbod en diensten.

Bron: @FoodClicks