Naast een heerlijk ontbijt is het bij Ontbijtservice OntbijtjeThuis natuurlijk ook mogelijk om een cadeau mee te bestellen bij het ontbijt! De bezorger van Ontbijtservice OntbijtjeThuis gaat voor u in alle vroegte op pad met naast een heerlijk ontbijt bijvoorbeeld een mooi boeket bloemen, een lekker fles wijn of een helium ballon. De boeketen worden in samenwerking met een fleurop bloemist voor u samengesteld, en wij kunnen door deze samenwerking u het vertrouwen geven dat de bloemen van de beste kwaliteit zijn, en minimaal 7 dagen mooi blijven!

Een (boeket) bloemen heb je in vele soorten, geuren en kleuren, bloemen zijn dan ook mede daarom bij veel mensen geliefd, en zo ook bij de klanten van Ontbijtservice OntbijtjeThuis. Helaas is het voor ons organisatorische niet mogelijk om u te laten kiezen uit de vele boeketen wie op de markt te krijgen zijn. Wel kunnen wij u de garantie geven dat het boeket wat u besteld bij onze ontbijtservice van de beste kwaliteit is, en vers voor u word ingekocht, en daarnaast houden wij rekening met de periode van het jaar! Nu de zomer helaas toch echt op zijn einde loopt is het assortiment van onze bloemen en boeketen ook aangepast naar het herfst seizoen. Als u vanaf vandaag een boeket bloemen bij uw verrassingsontbijt besteld is deze volledig in het thema herfst, wat zich kenmerkt door de warme tinten als oranje en rood, vol zit met blad en bloemen als gerbera, chrysant, rozen en gloriosa, mogen natuurlijk niet ontbreken in dit warme herfst boeket.

Naast het prachtige herfstboeket zijn in dit seizoen natuurlijk ook de losse rozen en boeketten met rozen gewoon te bestellen bij Ontbijtservice OntbijtjeThuis, de roos staat namelijk bekend als symbool voor de liefde, en de liefde mogen wij elke dag ervaren bij de grootste ontbijtservice van Nederland!

Enige tijd gelden hebben wij al een mooie blog geschreven over het nummer 1 cadeau bij Ontbijtservice OntbijtjeThuis “zeg het met bloemen“. Annabel van Verzorgingstips bloemen neemt graag nog even enkele verzorgingstips met u door, om de bloemen zo lang mogelijk mooi te houden, en waardoor u hopelijk nog lang mag genieten van uw herfstboeket.

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.
Neem een schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemenvoeding niet toe te voegen.
Niet op de tocht…

…bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Wij hopen binnenkort ook bij u te mogen aanbellen met een heerlijk champagne ontbijt, en een mooi boeket bloemen bij u te mogen aanbellen of wellicht wel voor u te mogen aanbellen!