Gefeliciteerd! De kans is groot dat u of iemand in uw omgeving, dit weekend zijn of haar verjaardag viert. Hoe dit kan? Of hoe wij dat weten? De week rond 25 september is het exact 9 maanden na kerstmis en dan piekt het aantal geboortes enorm! Eigenlijk zijn dit dus de “echte”kerstkindjes!

Het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft tussen 1995 en 2015 dagelijks het aantal geboortes in Nederland geturfd. Op basis van die cijfers kunnen we redelijk inschatten hoeveel kinderen gemiddeld op een bepaalde dag worden geboren. Veruit de meest populaire verjaardagsdatum is 25 september, morgen vieren maar liefst 50.000 Nederlanders hun verjaardag!

Volgens het CBS is niet 25 september, maar 1 juli eigenlijk de populairste verjaardagsdatum van het land. Daar zit echter wel een grote maar aan: als de geboortedatum van iemand niet bekend is, wordt namelijk standaard 1 juli gekozen.

De minst populaire verjaardagsdatum kunt u wellicht wel raden; 29 februari, de reden hiervoor is natuurlijk simpel te analyseren aangezien deze datum maar eens in de 4 jaar voorkomt!

Omdat het morgen dus de populairste verjaardagsdatum is willen wij het Lazy Party Ontbijt van Ontbijtservice OntbijtjeThuis even onder de aandacht brengen! Het is morgen voor velen namelijk een “gewone” dinsdag, maar als je jarig bent een hele speciale dinsdag, en bij een verjaardag hoort natuurlijk een heerlijk ontbijt!

Het Lazy Party ontbijt van Ontbijtservice OntbijtjeThuis is het verjaardagscadeau voor iedereen wie van lekker eten houd of wie graag verrast word met een heerlijk ontbijt op de vroege morgen. Het lazy Party Feestontbijt van Ontbijtservice OntbijtjeThuis word bij de jarige thuis bezorgd, en zit boordevol heerlijke ontbijtproducten als; vers gebakken broodjes, luxe (zoet) beleg, vers gesneden seizoensfruit, een gekookt scharreleitje van de boer, en om het het ontbijtfeest compleet te maken ontbreken de slingers, ballonnen en verjaardagskaart natuurlijk niet.

Mocht u, een collega, goede vriend of buur morgen op meest populaire verjaardag jarig zijn, dan wensen we jullie alvast een hele fijne verjaardag!