De beste wensen

Ontbijtservice OntbijtjeThuis wenst al hun volgers, klanten, leveranciers, en bezoekers van de website de beste wensen voor 2019! Met deze eerste blog van het nieuwe jaar willen we graag met onze lezers kort terugblikken op een voor Ontbijtservice OntbijtjeThuis heel succesvol 2018 en natuurlijk kijken we ook graag alvast even vooruit naar hopelijk weer zo een mooi ontbijtjaar zoals 2018 voor ons was.

2018 een mooi jaar

Het afgelopen jaar was in vele opzichte een mooi jaar! In 2018 hebben wij weer dagelijkse vele mensen mogen verblijden en verrassen met een heerlijk champagne ontbijt. In 2018 kreeg Ontbijtservice OntbijtjeThuis een groeispurt door de overname van Ontbijtservice Beschuitje. Door de overname van Ontbijtservice Beschuitje behoorde Ontbijtservice OntbijtjeThuis tot een van de grote(re) ontbijtservice platformen van Nederland, en kregen wij een landelijke dekking in heel Nederland en België.  Door de landelijke dekking van Ontbijtservice OntbijtjeThuis mochten wij vele nieuwe klanten, bedrijven en collega vestigingen begroeten; allen dank voor het vertrouwen in Ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl

Een blik in de toekomst; het ontbijt staat centraal.

Natuurlijk kunnen ook wij helaas niet in de toekomst kijken. Door de vele enthousiast reacties bij de voordeur tijdens het bezorgen van een ontbijt, of de e-mails wie we kregen van bedrijven na een geslaagd ontbijt durven wij wel te zeggen dat 2019 een druk jaar gaat worden. Dit merkte we overigens al op de eerste dag van het nieuwe jaar, vele mensen bestelde namelijk hun eerste ontbijtje van het nieuwe jaar bij Ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl

Ook de eerste week is erg druk bij Ontbijtservice OntbijtjeThuis, en word onze hulp vaak ingeroepen door bedrijven, om het jaar eens goed te starten met een gezamenlijk ontbijt met alle collega’s.

Een stukje verder in de toekomst kijkend; achter de schermen zijn wij alweer druk bezig met traditioneel gezien de eerste drukke dag voor een ontbijtservice “Valentijnsdag”. De dag van de liefde word door vele (stiekem) toch wel gevierd, en de liefde van bijna iedere partner gaat door de maag, waardoor ons Valentijnsontbijt altijd erg in de smaak valt bij vele! Binnenkort vind u op onze website het Valentijnsontbijt 2019 terug, en kan deze besteld worden, het beloofd ook dit jaar weer een heerlijk maar bovenal romantische ontbijt te worden.