De zomervakantie, is weer aangebroken, en vele van u genieten van een welverdiende vakantie, zijn pas bruin gekleurd terug gekomen, of hebben nog een heerlijke vakantie in het vooruitzicht.

Niet voor iedereen is het vakantie

Bi Ontbijtservice OntbijtjeThuis hebben wij de doelstelling gesteld om iedere dag mensen blij te verrassen met een heerlijk ontbijt op bed. Meestal word het ontbijt aangeboden of besteld voor een bijzonder moment in iemand zijn leven zoals een huwelijk, bijzondere verjaardag, een romantische start van de dag of om de jubilaris even in het welverdiende zonnetje te zetten. Ook in de vakantie periode is er natuurlijk van alles te vieren, en wij van Ontbijtservice OntbijtjeThuis vieren graag een feestje mee :)! Daarom zijn wij dan ook 365 dagen per jaar geopend, en staan we iedere dag van het jaar voor u klaar, om van een normale ochtend een bijzondere ochtend te maken.

Kleine wijzigingen

Om toch ook een klein beetje vakantiegevoel te krijgen, en een zonnestraal mee te pikken; is de klantenservice dagelijks bereikbaar tot 12.00. Wij hopen hiervoor op uw begrip, en zullen alle emails wie ’s middags binnen komen, de volgende ochtend direct beantwoorden. Uw bestelling(en) kunt u 24 uur per dag via de website plaatsen en reserveren.

Fijne vakantie

Wij wensen iedereen natuurlijk een hele fijne vakantie!!!!!!!