Update i.v.m. het Coronavirus

Wij krijgen van veel klanten met (al) ingeplande bestellingen de begrijpelijke vraag of wij nog leveren.

Ontbijtservice OntbijtjeThuis blijft gewoon geopend en alle geplande en nieuwe bestellingen (verrasingsontbijten, belegde broodjes & zakelijke orders) worden gewoon geleverd en met net zoveel zorg klaargemaakt als altijd.

De maatregelen

Ontbijtservice OntbijtjeThuis heeft omtrent het corona virus en de nieuwe ontwikkelingen wel (extra) maatregelen getroffen bij onze locaties en tijdens het bezorgen van de bestellingen;

Personeel dat onder andere verkoudheidsverschijnselen vertoont komt niet naar het werk, en mag ook niet in aanraking komen met de versproducten en de bereiding van uw ontbijt en/of lunch.

Verder zijn op de diverse locaties van Ontbijtservice OntbijtjeThuis extra maatregelen genomen op het gebied van hygiëne; zo worden de werkplekken extra vaak gedesinfecteerd, word er streng gecontroleerd op het extra vaak wassen van de handen en hebben wij het beleid op het dragen en verschonen van handschoenen en haarnetjes extra aangescherpt.

Tijdens het bezorgen van uw ontbijt hebben wij ook extra maatregelen moeten nemen;

zo maken de bezorgers van Ontbijtservice OntbijtjeThuis geen fysiek contact tijdens het bezorgen. Is het voorlopig niet meer mogelijk om uw bestelling (contant) aan de deur te voldoen en moeten ook de bezorgers van Ontbijtservice OntbijtjeThuis extra en een gepaste afstand bewaren tijdens het overhandigen van uw verrassingsontbijt. Helaas mogen wij het verrassingsontbijt ook niet meer binnen voor u neer en of klaarzetten, en vind de levering voor de deur plaats. Op het verzoek van de klant is het mogelijk om het ontbijt via de grond aan u te overhandigen; samen komen de ontvangers van het verrassingsontbijt en onze chauffeurs er altijd wel uit, is ons motto op dit moment.

Alle bezorgauto’s van Ontbijtservice OntbijtjeThuis zijn (extra) uitgerust met desinfecterende handgel, en wegwerphandschoenen. Verder worden alle auto’s bij terugkomst extra schoongemaakt.

Uiteraard sturen wij geen personeel met (milde) ziekteverschijnselen op pas om uw ontbijt te bezorgen.

Het goede nieuws

Ondanks bovenstaande maatregelen is het gelukkig voor u en ons, nog steeds mogelijk om een heerlijk ontbijt aan huis te laten bezorgen. Zeker in deze onzekere tijden, en in tijden dat het niet zo eenvoudig is om even fysiek langs te gaan bij degene wie u wenst te verrassen, is de service van Ontbijtservice OntbijtjeThuis een welkomen oplossing!

Drukte

Sinds de persconferentie van afgelopen zondag, waarin werd aangegeven dat o.a. de horeca dicht moet tot en met 5 april merken wij extra drukte bij al onze vestigingen. Wij begrijpen dit volkomen, daar u ondanks het afgelasten van een feest, het niet kunnen vieren van een speciaal moment of om iemand een hart onder de riem wilt steken, toch een cadeautje wilt versturen of geven, hiervoor zijn de mogelijkheden op dit moment zeer beperkt, waardoor onze ontbijtservice extra drukte ervaart.

Wij zijn blij dat we voor zoveel (extra) mensen de laatste dagen klaar hebben mogen staan, en hun geliefde, vrienden, en of jarige een heerlijk ontbijt mochten overhandigen.

Door de extra maatregelen, de extra drukte en ook bij ons het extreem hoogte ziekteverzuim, kan het zijn dat de chauffeur later dan verwacht en of gepland bij de ontvanger(s) zal aanbellen, wij vragen hiervoor uw begrip, want ook voor ons zijn het extreem bijzondere en rare tijden.

Klantenservice

Helaas hebben wij ook voor de klantenservice van Ontbijtservice OntbijtjeThuis extra maatregelen moeten nemen;

Onze klantenservice medewerkers werken op dit moment vanaf huis of een geïsoleerde werkplek, om besmetting en het overdragen van het virus te voorkomen. Door deze maatregel(en) is het op dit moment alleen mogelijk om je vragen per mail (info@ontbijtjethuis.nl) of per live chat aan ons te stellen. Telefonische zijn wij helaas niet bereikbaar.

Verder heeft de klantenservice afdeling van Ontbijtservice OntbijtjeThuis tijdelijke aangepaste openingstijden;

De klantenservice van Ontbijtservice OntbijtjeThuis is dagelijks geopend van 07.00 tot 12.00 uur. Als u uw vraag na 12 uur per email stelt, dan word deze de volgende dag zo spoedig mogelijk beantwoord.

Ook de klantenservice van Ontbijtservice OntbijtjeThuis heeft het drukker dan gemiddeld, waardoor het soms langer kan duren voordat wij u van de juiste antwoorden kunnen voorzien, ook hiervoor vragen wij uw begrip.

Update(s) i.v.m. het Coronavirus

Net als een ieder ander hebben wij geen idee hoe de toekomst eruit ziet voor onze Ontbijtservice. Wij volgen al het nieuws natuurlijk nauwlettend. Mochten er vanuit het RIVM wijzigingen en of nieuwe maatregelen worden genomen, dan zullen wij dat hier, op onze website en natuurlijk aan de klanten van Ontbijtservice OntbijtjeThuis laten weten.

Mocht het zo zijn dat wij vanuit overheidsmaatregelen en of op het advies van het RIVM onze bezorging moeten stopzetten, dan zullen wij alle klanten wie een bestelling bij onze websites hebben gedaan, natuurlijk zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen, en samen en per bestelling kijken naar een passende oplossing.

Speciale actie

Mocht u het toch niet aandurven om een ontbijt te laten bezorgen? Dan begrijpen wij dat natuurlijk heel goed. Wilt u toch een cadeautje geven, dan zijn onze cadeaubonnen een zeer goed alternatief. De cadeaubonnen versturen wij dagelijks per post of email, en worden direct na betaling verzendklaar gemaakt.

Omdat wij begrijpen dat een cadeaubon misschien minder leuk is, dan een verrassingsontbijt op uw verjaardag, geven wij op alle cadeaubonnen maar liefst 20 procent korting. Tevens is het mogelijk om in het bestelproces een gratis wenskaart te schrijven, welke wij samen met de cadeaubon zullen verzenden. 

Speciale facebook actie

Ook op social media is het coronavirus natuurlijk het gesprek van de dag. Ook worden er via diverse social media platvormen hele mooie initiatieven opgezet, waarbij voor ons toch wel het klappen voor de zorg met stip op nummer 1 staat.

Ook wij vinden dat de zorg op dit moment extreem mooi werk doet, waarvoor wij graag onze waardering uit willen spreken.

Speciaal voor deze mensen hebben wij op dit moment een super leuke winactie op de facebook pagina van Ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl

TAG EEN HELD IN DE ZORG EN WIN EEN ONTBIJT

Welke harde werker in deze crisistijd mag deze week beloond worden voor zijn of haar (extra inzet?

Tag jouw topper in de zorg die je een hart onder de riem wilt steken, een blijk van waardering wil geven door een overheerlijk ontbijt te geven!

Wat moet je hiervoor doen;

  • Tag jouw topper!
  • Like de pagina van Ontbijtservice OntbijtjeThuis en dit bericht.
  • Deel dit bericht (openbaar op je tijdlijn)

De winnaar word iedere vrijdagmiddag bekend gemaakt!

wil jij iemand opgeven wie op dit moment wel een extra lekker en luxe ontbijt op bed kan gebruiken en verdient? Ga dan snel naar de facebook pagina van Ontbijtservice OntbijtjeThuis en geef diegene middels een tag op en wie weet bellen we dit weekend al bij hem of haar aan.

Please stay safe

Met deze woorden willen wij graag dit bericht afsluiten, want gezond blijven is voor dit moment natuurlijk het aller belangrijkste. Mochten wij weer nieuws te melden hebben, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk aanvullen op deze pagina. Op dit moment is er voor onze klanten en toekomstige klanten gelukkig nog weinig aan de hand, en leven wij de extra voorzorgmaatregelen strik na. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust en het liefst per email (info@ontbijtjethuis.nl).

PLEASE STAY SAFE!