Uw secretaresse is uw steun en toeverlaat. Nationale Secretaressedag is de dag om uw waardering voor haar uit te spreken

Aanstaande donderdag is het alweer nationale Secretaressedag. Een mooi moment om uw lieftallige assistente, duizendpoot & alleskunner in het welkende zonnetje te zetten.

Ontbijtservice OntbijtjeThuis belt graag in alle vroegte thuis bij uw secretaresse aan, om haar namens u te verrassen met een heerlijk uitgebreid ontbijt; het Secretaressedag ontbijt. Naast een heerlijk ontbijt met o.a. vers geperste jus d’orange, een zachtgekookte eitje, verse munt thee, knapperige broodjes & heerlijke belegsoorten, stoppen we er namens u nog een mooie kaart bij & vergeten we ook zeker geen chocolaatjes.

Het secretaresse ontbijt besteld u net als de andere ontbijtpakketten van Ontbijtservice OntbijtjeThuis simpel en snel op onze compleet vernieuwde website.

Naast een heerlijk ontbijt kunt u uw secretaresse bij en met de hulp van Ontbijtservice OntbijtjeThuis nog extra in de watten leggen met bijvoorbeeld een heerlijke fles bubbels, een mooie fles wijn, de beste Belgische chocolade of met een prachtig en fleurig boeket bloemen.

Wilt u direct het Secretaressedag ontbijt bestellen of toch liever nog even contact? Onze collega’s van de klantenservice staan u graag te woord, en helpen u graag met al uw vragen.