Een ontbijt bestellen of laten bezorgen doe je niet zomaar! Vaak gaan de chauffeurs van Ontbijtservice OntbijtjeThuis op pad, om mensen op een speciale dag te verrassen met een heerlijk champagne ontbijt.

Naast verjaardagen en dan vooral bijzondere verjaardagen zoals 50 of 65, is de huwelijksdag ook een populair moment om een ontbijt van Ontbijtservice OntbijtjeThuis aan te bieden.

Chocolade of leren bruiloft

Een 50 jarig huwelijksjubileum noemen we in de volksmond een gouden huwelijk, en bij de helft daarvan heet het een zilveren huwelijk. Voor de meeste mensen zijn dit denk ik wel termen waarvan ze ooit hadden gehoord. Maar wist je dat er nog veel meer bijnamen voor huwelijks jubilea bestaan? Wat dacht je bijvoorbeeld van een papieren huwelijk? Je hebt dan 14 dagen na de ceremonie al wat te vieren! Na een halfjaar heb je een chocolade jubileum en na 75 maanden (zes en een kwart jaar) heb je de status van tinnen huwelijk bereikt. Het hoogst haalbare wat wij konden vinden (met dank aan google) is het granieten huwelijk, je bent die dag dan maar liefst 90 jaar getrouwd.

De volledige lijst

Ok beloofd, we zullen je niet overhoren, en wat ons betreft hoef je echt niet alles te vieren, maar hierbij de volledige lijst;