Het is voor veel mensen een dagelijkse routine: ’s ochtends een kopje koffie of thee bij het ontbijt. Een vast en onmisbaar deel van de dag. Bij Ontbijtservice OntbijtjeThuis zijn wij ons daarvan heel bewust. Echter een goede kop koffie serveren bij uw ontbijtpakket welke wij aan huis bezorgen is zeer lastig gebleken. Daarnaast heeft de ouderwetse kop koffie van vroeger, de filterkoffie plaats gemaakt voor een luxe espresso gemaakt van verse bonen, en nemen de koffievarianten zoals een verse cappuccino, late machiato of koffie verkeerd ook vaak de plaats in van een “normale” kop koffie!

Bij Ontbijtservice OntbijtjeThuis hebben we dan ook moeten concluderen dat de lekkerste koffie, toch echt de koffie is wie u thuis zelf maakt en serveert, en deze niet opkan tegen de koffie wie wij onderweg meenemen en serveren aan de deur tijdens het overhandigen van uw ontbijtpakket.

Wel ontvangt u bij ieder ontbijtpakket een heerlijk kopje thee van Pickwick. Voor de aankomende najaar en winter periode is er gekozen voor; een heerlijke cafeinevrije pickwick rooibos variant. Een thee wie zich kenmerkt door de heerlijke rooibos blend met een vleugje kaneel. Omdat rooibos niet afkomstig is van de theeplant, bevat deze blend geen cafiene.