Onze ontbijtservice kan besteld worden tussen 06.00 in de ochtend en 13.00 in de (voor) middag. Voor deze ruime bezorgtijden hebben wij bij ontbijtservice OntbijtjeThuis gekozen om zo iedereen te kunnen laten genieten van een heerlijk en welverdiend ontbijt; of je nu een vroege vogel bent of een uit slaper!

Aankomend weekend zullen er meer vroege vogels zijn dan normaal. Vele echte race fans, en sinds Max Verstappen het in zijn Red Bull formule 1 wagen het zo goed doet, zijn het er meer dan ooit, zullen zondag al heel vroeg moeten opstaan. Aanstaande zondag word namelijk de race in Japan verreden. Na Singapore en Rusland gaat het Formule 1-circus verder oostwaarts naar het Land van de Rijzende Zon: de Grand Prix van Japan. Een circus is het zeker rond het circuit van Suzuka. De achtvormige baan staat namelijk temidden van een enorm amusementspark. Voor gebrek aan vermaak hoeft u dus niet te vrezen. De coureurs hebben op hun beurt veel plezier op het bochtige Suzuka, waar veel van hun technische vaardigheden wordt gevraagd. De topsnelheden liggen hoog en de rijders nemen de bochten in een flink tempo. De vroege race in Japan is alweer de zeventiende race van het Formule 1-seizoen.

Omdat de race (bijna) aan de andere kant van de wereld verreden word, moeten de Nederlandse fans heel vroeg hun bed uit zondag. De race word namelijk lokale (Nederlandse tijd) al om 07.10 verreden. Wie de traditionele voorbeschouwing op Ziggo sport niet wil missen moet al om 06.00 op de bank en voor de tv gaan plaats nemen.

Speciaal voor alle max verstappen en formule 1 fans zetten wij van Ontbijtservice OntbijtjeThuis ook graag wat eerder de wekker. En beloven wij dat we speciaal voor degene wie niks willen missen van de race, het bestelde ontbijtjethuis ontbijt al ruim voordat de groene lampen aan gaan bezorgd hebben.