Al dat harde werk en nu geslaagd voor school… Dat moet natuurlijk worden beloond! Geslaagd voor school, wat een prestatie. Hoe zeg jij gefeliciteerd? Maak er een feestje en verras de geslaagde met een heerlijk ontbijt op bed van Ontbijtservice OntbijtjeThuis.

Naast een heerlijk ontbijt bellen we bij de geslaagde aan met een passende kaart, waar de opa, oma, moeder, vader, familie of vrienden naar harte lust kunnen vertellen hoe trots ze zijn. Wil je helemaal uitpakken? Ontbijtservice OntbijtjeThuis heeft een ruim assortiment aan heerlijke, leuke en grappige cadeau artikelen.

Examenuitslag 2019 op woensdag 12 juni

Op 12 Juni 2019 na 12.00 krijgen alle examen kandidaten te horen of ze geslaagd of gezakt zijn. Wil je dat wij de volgende dag al voor je op pad gaan om de examenkandidaat te verrassen en te verwennen met een heerlijk ontbijt? besteld dan voor 18.00 uur, en wij gaan direct voor je aan de slag.

Ben jij geslaagd?

Natuurlijk van harte gefeliciteerd! Deel je blijdschap op onze Facebook en of Instagram foto en wie weet win jij wel een van de 5 ontbijtjes op bed wie wij wij gaan verloten. Meer informatie omtrent deze winactie lees je hier =>