Voor vele Nederlanders breekt op dit moment de leukste tijd van het jaar aan, zomervakantie! Heerlijk genieten van de zon & zee in binnen en buitenland.

Ook bij Ontbijtservice OntbijtjeThuis is de vakantietijd aangebroken, en gaan vele medewerkers, en vestigingen genieten van hun welverdiende vakantie. Ook dit jaar hebben wij het weer zo kunnen regelen en plannen dat u ook tijdens de vakantieperiode in heel Nederland een ontbijt kunt laten bezorgen.

Gaat u zelf op vakantie en wilt u toch een persoonlijk cadeau geven? Schakel dan ook deze zomer gerust de hulp in van Ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl. Met veel plezier, en een brede glimlach zullen wij namens u de jarige verrassen met een heerlijk champagne ontbijt, terwijl u geniet van een heerlijke cocktail op het strand.

Vakantie in eigen land? Geniet u deze zomervakantie van een heerlijk vakantie in eigen land? Op de camping, in de prachtige Nederlandse natuur? Ook dan kunt u genieten van de ontbijtservice mogelijkheden van Ontbijtservice OntbijtjeThuis! Op vele campings zijn wij een graag geziene gast, en bezorgen wij dagelijks de meest verse en heerlijkste ontbijtjes, tot aan de camper, caravan of tent.

Wij wensen iedereen een fantastische zomervakantie; met volop zon en warme temperaturen! En mocht u onze hulp voor een goed en voordelig ontbijt kunnen gebruiken, dan vernemen wij graag een berichtje van u!