De beste wensen

Namens alle medewerkers van Ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl wensen wij al onze klanten, volgers en ontbijt lovers een geweldig mooi 2020. Voor ons was 2019 een geweldig jaar, vol met mooie opdrachten en uitdagingen. Wij kunnen voor onszelf dan ook alleen maar wensen (en hopen) dat 2020 verder gaat waar 2019 eindigde, een maand vol met heel veel mooie ontbijt & ontbijtservice opdrachten.

De eerste maandag van het nieuwe jaar

tijdens het schrijven bedenk ik mij, dat het vandaag de eerste maandag is van het nieuwe jaar! En voor heel veel mensen was het vanochtend, door de vakantie en feestdagen, de eerste werkdag van het nieuwe jaar (dat hebben we met zijn allen vast wel gemerkt op de weg). Daarnaast is het vandaag 6 januari/drie koningen, de laatste dag dat je officieel de beste wensen naar elkaar mag uitspreken.

Door een mix van bovenstaande, beleefde wij van Ontbijtservice OntbijtjeThuis een fantastische eerste maandag van het nieuwe jaar! Want als het aan ons ligt, is de beste wens voor 2020; een goed en lekker ontbijt, en dat hebben we vanochtend bij heel veel bedrijven mogen leveren.

Een terugkerende traditie

Steeds vaker word onze ontbijt dienstverlening of onze ontbijtservice op de eerste dagen van het nieuwe jaar ingezet voor een zogeheten nieuwjaarsontbijt! Samen met de collega’s de vakantie doorspreken, elkaar het beste wensen voor 2020 en natuurlijk gezamenlijk genieten van een heerlijk ontbijt, met daarbij uiteraard een heerlijk glas bubbels.

Een drukke eerste werkweek

Als wij even spieken in de agenda’s van al onze vestigingen beloofd de eerste week, meteen heel druk te worden. Natuurlijk hebben we nog plekjes en gaatjes, om ook jou en je collega’s te laten genieten van een heerlijk nieuwjaarsontbijt, neem daarvoor snel contact op met de klantenservice van Ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl. Mocht het nu niet meer lukken, dan hopen we je in de loop van de andere 51 weken van 2020 aan de ontbijttafel te treffen 🙂