Bij Ontbijtservice OntbijtjeThuis kunnen wij ondertussen wel een boek schrijven over bijzondere verhalen, mooie verzoeken of speciale gebeurtenissen, en achter iedere ontbijt bezorging zit vaak een heel mooi verhaal of achterliggende gedachte van de besteller.  Een aantal mooie en bijzondere verhalen gaan wij de komende tijd met jullie delen op onze ontbijtblog.

Op de chat werden wij benaderd door Mieke en zo later blijkt ook haar toekomstige echtgenoot Kees. Op de chat vertelde het stel dat ze binnenkort gaan trouwen, en druk bezig zijn met de voorbereidingen, en dat ze graag een aantal mensen willen verrassen met een ontbijt op bed. Natuurlijk kan dat bij Ontbijtservice OntbijtjeThuis en bespreken met haar of beter gezegd hun de mogelijkheden op de chat. Een aantal dagen later ontvangt de klantenservice van Ontbijtservice OntbijtjeThuis van dit stel een email met wat aanvullende vragen, waarnaar mijn collega besluit om telefonische contact met de klant op te nemen om de wensen omtrent de ontbijtservice te bespreken.

In het gesprek word al snel duidelijk dat ze de 4 getuigen, wie ze voor ogen hebben voor hun droomhuwelijk willen vragen middels een ontbijt op bed. Natuurlijk gaf onze collega daar volmondig antwoord op, en aanvullende vragen werden beantwoord. Doel was; om op 4 verschillende adressen gelijktijdig een heerlijk champagne ontbijt te bezorgen, samen met een kaartje; “wil jij onze getuigen zijn”.

De dag! Nee niet de grote dag voor Mieke en Kees, wel de belangrijke dag voor Ontbijtservice OntbijtjeThuis. Vier verschillende vestigingen, vier verschillende chauffeurs en vier dezelfde ontbijtjes met dezelfde belangrijke vraag! Gelukkig was de missie voor Ontbijtservice OntbijtjeThuis, niet heel moeilijk, en was het bij alle vier de gezinnen een geslaagd ontbijtfeest, met een bijbehorend ja. Gauw opweg naar Mieke en Kees met een heerlijk champagne ontbijt om hun te verrassen en om hun het goede nieuws mee te delen.

Vorige maand zijn Mieke en Kees getrouwd! Ze hebben ons laten weten dat ze een fantastische dag hebben gehad, en dat ons deel van de bruiloft voorpret meer dan geslaagd is geweest.