Morgen ochtend word in alle vroegte de De Grand Prix van Japan gereden. De start van de race is morgen om 07.00 Nederlandse tijd. Omdat op zondag ochtend vroeg uit bed stappen niet iedereen zijn favoriete hobby is, maar Max morgen start van P3 hebben we bij Ontbijtservice OntbijtjeThuis een speciaal Max Verstappen ontbijt. In alle vroegte racet de chauffeur van Ontbijtservice OntbijtjeThuis naar u toe, en belt als eerste bij u aan. Ruim voor of tijdens de race kunt u dan (al) genieten van een heerlijk ontbijt voor de tv, waarbij aan alles is gedacht dat u tijdens de race niet een keer op hoeft te staan, en dus niks mist van deze spectaculaire formule 1 race.

Het Max Verstappen ontbijt bestaat o.a. uit:
1 Croissant
1 Meergranen driehoek
1 Duits broodje
1 Zakje thee
1 Zakje suiker
1 Verse jus d’orange
1 Plak ham
2 Plakken kaas
1 Cupje jam
1 Doosje hagelslag
1 Cupje pindakaas
3 Cupjes boter
1 Gekookt ei
1 Zakje zout
1 Setje van komkommer en tomaat
1 Cracker
1 Cupje Filet American
1 Cupje Tonijnsalade
2 Plakken Brie
1 Yoghurt
1 Portie gemengd fruit
1 Blikje Red Bull
1 Oranje Supporters artikelen

Het Max Verstappen ontbijt is te bestellen voor 1 of 2 personen op onze website. Ook voor grote(re) groepen, bedrijven of wellicht de plaatselijke kroeg staan wij natuurlijk graag klaar, vanaf 10 personen is het mogelijk om een offerte op maat te ontvangen, neemt u daarvoor gerust contact op met de klantenservice van Ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl. Voor de race van morgen in Japan kunt u het OntbijtjeThuis Max Verstappen ontbijt nog tot 18.00 vandaag bestellen.

De komende weken moeten we vaker onze wekker gaan zetten om Max Verstappen in actie te zien, en ook voor de volgende races bieden wij van Ontbijtservice OntbijtjeThuis weer een formule 1 ontbijt aan.